Tilaus- ja toimitusehdot

Tekemällä tilauksen hyväksyt alla olevat toimitusehdot.

 

Tilaajan

on oltava vähintään 18 vuotias. Toimitus vain Suomeen.Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 prosenttia. (Taideteoksissa 10% alv.) Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, toimituskulujen ja tuotteiden hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta. Oletamme asiakkaan tarkastavan tiedot ennen jokaista tilausta.

 

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa ostoskoria käyttämällä. Muista ilmoittaa tilauksen yhteydessä toimiva sähköpostiosoiteesi! Jos toimivaa sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu, ennakkolaskua ei voida lähettää ja tilaus jätetään toimittamatta. Voit tiedustella tuotetta myös sähköpostitse osoitteesta akanpaja (at) gmail.com tai puhelimitse 040 -7644570.

Tilaus maksetaan ennakkoon tilisiirtona. Huomioitahan, että tilisiirto saattaa kestää muutaman pankkipäivän, ennenkuin se näkyy tilillämme, jonka jälkeen tuote postitetaan.  Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse heti tilauksen tehtyäsi. Jos tilausvahvistusta ei kuulu, otathan uudestaan yhteyttä. Laitamme ennakkolaskun sähköpostiin heti kun olemme tarkastaneet tuotteiden saatavuuden ja postikulut. Tuotteet lähetetään, tuotteen saatavuudesta riippuen, postitse 1-3 vrk:n kuluttua siitä kun suorituksesi näkyy Akan Pajan tilillä. Laitamme paketin postiin heti kun suoritus näkyy tilillämme!

 

Vaihto- ja palautusoikeus, Vioittunut tuote:

Jos huomaat tuotteen vioittuneen postituksen aikana, olethan ystävällinen ja otat viipymättä yhteyttä. Käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessaan olevilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto/palautusoikeus. Tämä ei koske mittatilaustöitä! Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse akanpaja (at) gmail.com tai palaute -lomakkeella. Palauta tuotteet postitse. Tuotteesta maksamasi hinta ja palautuksen postikulut hyvitetään. Palautan maksun kun olen saanut palautettavan tuotteen takaisin ja olen todennut sen olevan alkuperäisessä kunnossa.

Mikäli haluat tilalle uuden tuotteen, veloitetaan siitä uudet postikulut. Virheellisen tuotteen tilalle lähetetystä uudesta tuotteesta ei veloiteta postikuluja.

 

Toimituskulut:

 

Postikulut määräytyvät Itellan hintojen mukaisesti. Tuotteet lähetetään halvimman mahdollisen vaihtoehdon mukaan.  Panostamme huolellisuuteen tuotteiden pakkaamisessa, jotta saatte tilauksenne turvallisesti perille. Itellan hintoihin lisätty pakkausmateriaalikulut. Todelliset toimituskulut laskettu ennakkolaskussa.   

 

 

Lähetyksissä

käytetään pääasiassa maksikirjeitä/ postipakettia. Toiveesta tuotteet voidaan lähettää myös postipakettina. Tuotteet lähetetään aina 2 lk:ssa.

Maksaminen

Tapahtuu täällähetkellä verkkokaupassa vain ennakkomaksun kautta.

 

Huomioi

että maksu näkyy tilillä tavallisesti 1-2 vrk:n kuluttua sen maksamisesta. Mikäli maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä tilaus voidaan katsoa peruutetuksi. Pyydän kuitenkin ilmoittamaan jos haluatkin peruuttaa tilauksesi.

 

Ylivoimainen este

Yrittäjä ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrittäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten lakosta, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta yrityksen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet